torsdag 27.08 - 2020

UNGDOMSHUSETS TORSDAGSFOLKEKØKKEN

Folkekøkken, Bogcafé og ABC Brevskrivning

kl. 17:00

Torsdag d. 27. august bliver en dag fyldt med fede ting i Ungdomshuset

- Folkekøkkenet er tilbage fra sommerferie med mega lækkert vegansk mad til en billig mønt.

- Bogcaféen Barrikaden holder åbent for første gang siden corona nedlukningen.

- ABC København holder brev skrivning i anledningen af International Week of Solidarity with Anarchist Prisoners, og Ungdomshusets


PROGRAM:

KL. 19: FOLKEKØKKEN
Dagens ret består af spaghetti aglio e olio med lækker tomat sovs, og foccacia brød med den perfekte krumme. Maden bliver serveret kl. 19, husk kontanter.

KL. 17-21: BOGCAFÉ
Bogcaféen Barrikaden holder åbent for første gang siden ned lukningen. Kom og lån en bog, køb Ungdomshuset støtte t-shirts og plakater af Halfdan Pisket og se vores udvalg af nye bøger!
www.barrikaden.dk

KL. 19-21: ABC BREVSKRIVNING
ABC københavn holder brevskrivning til politiske fanger i forbindelse med International Week of Solidarity with Anarchist Prisoners. De vil sørge for alt der skal bruges til at skrive et brev eller tegne en tegning til kammerater der sidder fængslet verden over. Duk op og vis at solidariteten er international! Hvis du ikke har mulighed for at deltage, kan man sende breve eller andet til ABC Københavns email eller via Messenger, og så sørger de for at det kommer videre.
/www.abc-kbh.dk

OBS:
Vi er opmærksomme på at der stadigvæk er en pandemi i gang, der vil være adgang til håndsprit, vi beder folk om at have maske på, og at holde afstand, og generelt kører god corona stil.