søndag 12.12 - 2010

THE NU TRADITION EXCHANGE BATTLE
Støttefest for opbygning af et Ungdomshus i Cameroun

Yo Akim
Walter Mecca og Kirikoo Des (FR)

+ live graffiti

kl. 16:00 - Entré 60kr - særpris for børn

FREE THE NUTS præsenterer den nye traditions globale familie.

Vi er beærede over at kunne præsentere en rytmisk oplevelse udover det sædvanlige, når 5 dansere og 5 musikere af international kaliber udfordres til at lege sammen i THE NU TRADITION EXCHANGE BATTLE.
Breakdance, Electric Boggie, Hiphop, Wacking, Housedance, saxofon, keybord, bass, kongas og MPC går alt sammen op i en højere enhed, når musikere og dansere parvis skaber improviserede rytmer over grundbeats i genrerne hiphop, house og afro.

Musikere:
Daniel  Muschinsky - Keyboard
Jacob Andersen - Konga
Christian Dietl - Bass
Simon Spang Hanssen - Saxofon
Walter Mecca - MPC

Dansere:
Steen Koerner - electric boogie
Stephanie Nyung - hiphop
Daniel Rojas - breakdance
Shannon Mabra - housedance
Diana Wehbi - Wacking

Fra Paris får vi eksklusivt besøg af Walter Mecca og Kirikoo Des (FR), der inviterer jer indenfor i en oplyst verden af Buto-dans og elektroniske beats i en sensorisk kunst-installation, hvor publikum bliver deltagere.

Der vil være live grafitti-painting af drengene fra Murkunsten.dk, samt eksklusiv mulighed for at købe T-Shirts fra Africa Is The Future for første gang i Danmark!!!
Alt salg af malerier og T's går til støtte af afrikansk urban kunst og NU Traditons arbejde for et ungdomshus i Cameroun.

Som sprød afslutning på en varm julesøndag spiller Kirikoo des (FR) og Yo Akim (lucy love's ene halvdel) op til dans på det opvarmede dansegulv, så vær klar til at gi' den gasss.

Festen åbnes kl. 16 med en '1 on 1' hiphop battle til lækre beats spillet af. Der vil være mulighed for at købe varm mad, samt jule godter og gløg i tillæg til barens gode drinks og øl.