søndag 29.05 - 2011

Studiekreds i Anarkismens ABC

kl. 15:30

BogMaskinen og Libertære Socialister København indbyder alle interesserede til at deltage i en studiekreds i ANARKISMENS ABC af Alexander Berkman, der netop ved årsskiftet udkom i en ny dansk udgave.


ANARKISMENS ABC er en af de bedst skrevne og mest tilgængelige indføringer i anarkismens tankeverden og er på trods af sine år på bagen stadig aktuel. Da vi gerne vil bidrage til også den mere overordnede politiske diskussion på den antiparlamentariske venstrefløj i København, indbyder vi nu til en studiekreds, hvor vi kommer rundt omkring en række klassiske diskussioner: Hvad er anarkisme? Er anarkisme mulig? Er anarkisme vold? Hvorfor revolution?


I studiekredsen læser vi et par kapitler til hver gang vi mødes og skiftes så til at holde oplæg og diskutere de emner, som kapitlerne behandler. Alle er velkomne, og bogen kan både læses online og købes for 60 kr. i bogcaféen, hvor studiekredsen holdes.

 

Til første gang gennemgår vi kapitel A og B, men de er korte og man behøver ikke at have læst dem på forhånd. Hvis man vil, kan man læse dem online.

 

Hvis du synes, dette lyder spændende, så duk op første gang søndag d. 29/5 kl. 15.30 i BogMaskinen, Ungdomshuset, Dortheavej 61 (2400 KBH NV). Vel mødt!

 

AABC-studiekreds.png