torsdag 17.11 - 2011

Projekt Antifa og Ungdomshuset præsenterer:
FOREDRAG OM TRAUMER FOR VENSTREFLØJSAKTIVISTER

kl. 20:00 - Entré Donation

Projekt Antifa og Ungdomshuset inviterer igen til foredrag. Denne gang stiller vi skarpt på de forskellige traumer, man som aktivist kan blive udsat for, samt hvordan man kan hjælpe kammerater der har været udsat for voldsomme situationer.


Gadekampe, politivold, fængslinger, mediehetz, stress, samt vold og trusler fra fascister. Mange ting kan udløse traumer når man er aktiv på venstrefløjen.

 

De fleste kender nogen, der er gået ned, brændt ud og forsvundet fra det politiske arbejde på grund af de ting. Nogle gange ser man for sent advarselssignalerne, nogle gange ser man dem aldrig, og de gange hvor man måske ser dem i tide, er det svært at gribe ind og støtte sine kammerater.

 

De seneste år har netværket Gadeterapeuterne forsøgt at afhjælpe aktivister der har været udsat for forskellige traumer. Netværket består af psykologer og terapeuter, der frivilligt, gratis og med tavshedspligt støtter politiske aktivister.

 

Projekt Antifa og Ungdomshuset præsenterer nu en aften, hvor Gadeterapeuterne fortæller om deres arbejde, om hvilke faresignaler man som aktivist skal være opmærksom på hos sig selv og andre, og hvad man kan gøre for at hjælpe sig selv og folk omkring sig, når man har været udsat for traumatiske oplevelser.

 

Vi håber med arrangementet at skabe en øget åbenhed, forståelse og diskussion omkring de traumer mange venstrefløjsaktivister bliver ramt af, for at skabe en kultur på venstrefløjen, der kan styrke vores kamp for frigørelse.

 

Arrangementet løber af stablen torsdag den 17. november klokken 20.00 i Ungdomshuset på Dortheavej 61 i København NV. Som sædvanligt er der lækkert folkekøkken i huset allerede fra klokken 19.00. Gratis entré.