søndag 20.11 - 2011

Studiekreds om militans (1. gang)

kl. 14:00

Libertære Socialister København inviterer til studiekreds i hæftet 'Vi er alle militante'.

I forbindelse med Libertære Socialisters oplægsrække under emnet militans - http://libsoc.dk/?p=1998 - afholder vi nu en studiekreds for at gå i dybden med begrebet og undersøge dets historiske og aktuelle betydning og brug. Vi vil undervejs komme ind på mange forskellige emner, lige fra Ungdomshuset rydning over Black Panthers til Pariserkommunen.


Vi kommer primært til at fokusere på en tekstsamling om forskellige modstandsformer ved titlen 'Vi er alle militante', som udkom efter et seminar under samme navn i 2007. Uanset perspektiv og udgangspunkt er alle velkomne til at deltage i studiekredsen.


Møderne kommer til at foregå i bogcaféen BogMaskinen på Dortheavej 61. De to første møder er henholdsvis d. 20 november kl. 14.00 og d. 4 december kl 14.00.

 

Til den første gang vil der være forberedt et oplæg om tekstsamlingens indledende del og efterfølgende diskussion af, hvad det gik ud på og hvad vi skal bruge studiekredsen til. Pensum til første gang er side 1-24. Kapitlerne er korte og forholdsvis let læste.


Det let genkendelige helt orange hæfte kan du samle op, enten i bogcaféen på Dortheavej 61 eller i Internationalt Forums butik på Griffenfeldsgade 41. Det koster blot 10 kr.


Hæftet, som studiekredsen tager udgangspunkt i, kan downloades på Libertære Socialisters hjemmeside (link nederst).

 

Man kan evt. tilmelde sig og læse mere på Facebook.