søndag 27.11 - 2011

14-18: Tøjbyttedag

kl. 14:00

Med initiativ fra brugere af Black Market holder vi endnu en tøjbyttedag i Ungdomshuset søndag d. 27. november fra 14-18 (1. søndag i advent) i caféen på 1. salen. 
Kom meget gerne fra starten, det giver bedre mulighed for at lave nogle gode byt! :) 
Arrangementet er for alle mennesker uanset køn, tøj-størrelse osv. 
Bogcaféen vil også have åbent, så der er mulighed for at låne bøger eller se på/købe Bogcaféens udvalg af plader, bøger, tøj, mv. 

Tag alt det tøj, sko og accessories med som du ikke længere bruger, og byt til noget nyt! Vi sætter borde op som man kan lægge sine ting frem på så eventuelle nye ejere kan få et overblik. 
Der er også mulighed for at tage ting med som du gerne vil have penge for. 
Eventuelt overskydende tøj kan tages med hjem igen, doneres til gratis-kassen i Ungdomshusets Bogcafé eller afleveres i tøj-containeren på Dortheavej. 

Vi laver sammenskuds-hygge-snacks, det vil sige at alle der har mulighed for det tager lidt med til fællesskabet. Der er mulighed for at varme eller holde køligt i Ungdomshusets industrikøkken, og ligeledes mulighed for at låne glas, bestik og tallerkener. Idéer til snacks man kan medbringe: Boller, kage, kaffe/te, æbleskiver, tilbehør til æbleskiver (marmelade, flormelis). 


Black Market: www.blackmarket.dk
Ungdomshuset: www.ungdomshuset.dk

 

Tilmeld jer evt. på Facebook.