fredag 06.01 - 2012

COUNT TO INFINITY RELEASEPARTY:
EMETIC
CONTRITION
SCORTUM
UNSEEN FAITH

kl. 21:00 - Entré 20

EMETIC SKRIVER:emetic release plakat færdig.jpg

Vi har i en længere periode arbejdet på en lille EP som vi dropper fredag d. 6 januar. Kom og tag del i festen med EMETIC, tre andre fede metalbands og dubstep Dj's hele natten. Alt dette kommer til at foregå i ungdomshuset på Dortheavej 61.

Gratis øl til de første der møder op (først til mølle!).
Det bliver den vildeste fest og du skal med! Kom og glem januarsorgerne og gå amok til en omgang smadder!

 

EMETIC: som undergrundsband i Danmark er der måske ikke de store pengesummer at vinde, der ikke en mediestorm eller tonsvis af lækre groupies backstage. Så når EMETIC går på scenen handler det om noget andet. Drømmen, musikken og båndet mellem band, publikum og den fælles interesse for metal. EMETIC spiller en god omgang energispækket, poetisk og mest af alt hårdtslående metal for lytteren der er interesseret, i hvad den københavnske ungdom har at byde på i dag.

 

CONTRITION: er et ungt band fra Taastrup, som tidligere på året udgav deres første EP, Oath of Iniquity. Den sparkede bandets karriere i gang, hvilket har resulteret i, at de blev udvalgt til og senere vandt Mighty Fight Night, og retten til at skulle indspille en single i Jacob Hansen Studios. Det blev til bandets nyeste single, Lycanthropy. Her til efteråret har CONTRITION været på en lille turné, hvor de har spillet rundt om i landet, og den fortsætter med shows resten af året og starten af næste år.

 

SCORTUM: er et yndigt eksempel på, at man sagtens kan blande alle de famøse metal-genrer sammen. Med et forsøg på at støbe thrash metal og groove samt moderne metal elementer sammen, har du pludselig Scortum. Der er blevet gået lidt stille med dørene her det seneste år og det fortsætter lidt endnu, men én ting er sikkert. - Man kan forvente sig et rigtig interessant udspil når tid er.

 

UNSEEN FAITH: er en flok unge fra Esbjerg, Herning og Vejle, som spiller en god gang deathcore/hardcore. I sommeren 2011 udgav de deres første EP, Comedy/Tragedy, og har spillet rundt omkring i Danmark og Tyskland. Bandet lover et godt solidt og festlig show, der sætter gang pitten!