fredag 1. mar. 2024 kl. 19:00|Free!

1. MARTS DEMO UNGDOMSHUSE TIL ALLE!

1. MARTS DEMO
UNGDOMSHUSE TIL ALLE!

Igen for 17 år markerer vi årsdagen for rydningen af ungdomshuset på Jagtvej 69. Igen i år siger vi nej til denne stille kamp hvor profit indtager førsteprioriteten.


Ejendoms selskaber har erklæret krig mod den almene arbejder og skubber i gentrificeringens navn alt fra undergrunds spillesteder til din lokale købmand ud af byen.
Vi ser udviklingen overalt omkring os og selvom planerne for jagtvej 69 ud af til ser ud til at stå stille så venter kapitalisterne på det rigtige tidspunkt at slå til. Skødet til grunden er gennem skuffeselskaber gået fra Carsten Houtveds Procasa firma til Axa invest et firma ejet af den moderne adel familie Dines Barzin Dueholm og hans sønner.Jagtvej 69 er vores, og vil aldrig blive en del af det kolde og kliniske bybillede som boligspekulanter og politikere ønsker København skal være. Vi kræver et Ungdomshus på Nørrebro!
Med Ungdomshuset danner vi grobund for vores bevægelse, grobund til at mødes, til at lære, til at kæmpe og til at elske. Det fristeder som Ungdomshuset vi kan reagere ud fra, hvor vi kan bygge solidariske alliancer, hvor vi kan gå til kamp for at ændre verden! For verden er fucked, krig og folkedrab er blevet hverdag på klodens brændpunkter, hele befolkningsgrupper bliver dræbt og drevet på flugt i politikernes globale magtspil. Der er brug for et oprør! Der er brug for solidaritet på tværs af grænser! Og første spadestik er at lave frirum vi kan skabe forandring ud fra. -Derfor kræver vi Ungdomshuse til alle!Vi kæmper for et byrum af mangfoldighed, hvor hver kant bærer historie og fællesskab. Vi kæmper for solidaritet på tværs af grænser, køn, seksualitet og evner. Hvor ingen kammerater skal stå alene!
Hvor ingen bliver undertrykt af autoritære magtsystemer, hvor ingen almindelige mennesker bliver tvunget på flugt eller myrdet i massevis! Vi kæmper for en anden verden! En fri verden hvor du kan være hvem du vil, hvor du vil, på tværs af grænser og fordomme! Derfor mødes vi den 1 marts kl. 19:00 ved det nye Ungdomshus for at mindes det der var, fejrer det sammenhold som stadig er, og kæmpe for en fremtid med plads til forskellighed.Nørrebro mangler stadig sit Ungdomshus, mens grunden på Jagtvej 69 står tom, det laver vi om på så find kampgejsten frem og tag byen tilbage! Intet glemt, Intet tilgivet!