tirsdag 28. maj 2024 kl. 19:00|free
Barrikaden

Trouble Tuesday vol 5: A.C.A.B

Trouble Tuesday vol 5: A.C.A.B

Tirsdag d. 28 Maj. Kl. 19:00 i Barrikaden

En tirsdag cirka engang om måneden inviterer Ungdomshuset affinity-grupper, ballademagere og aktivister fra nær og fjern til en fælles kort dokumentar der kan mobilisere, debattere og skabe inspiration til Direkte aktion!

"Politi er frontlinjen for statsmagten, beordret med at forsvare og forstærke alle illegitime hierarkier af magt. Mens de overlappende og forstærkende interne kriser i kapitalismen fortsætter med at udgøre en eksistentiel trussel mod selve grundlaget for statsmagten, fordobler regeringer over hele verden deres interne sikkerhed. I mange tilfælde er dette sket i form af intens militarisering, en proces, der udvisker grænserne mellem indenlandske politi- og militærstyrker. Men yderligere udrustning af politiet gør intet for at adressere de rodårsager til undertrykkelse, udnyttelse og økologisk ødelæggelse, der driver social oprør... hvis noget, hæver det bare indsatsen."

Vi ligger et par diskussions spørgsmål ud en lille uge før fremvisningen så man kan føle sig godt forberedt! Tag affinitygruppen under armen, hiv dine venner med og bliv inspireret til at skabe forandring!