UNGDOMSHUSET Støtter 1000FRYD

UNGDOMSHUSET Støtter 1000FRYD

onsdag 8. nov. 2023

Vores søsterhus 1000Fryd (Bevar 1000fryd) står i en kritisk situation og er truet på deres eksistens efter et påbud fra kommunen mod at spille høj livemusik der i praksis vil betyde enden på 1000Fryd. Vi fra Ungdomshuset, ønsker at udtrykke vores dybeste støtte til dette ikoniske spillested og aktivisthus i Aalborg.

1000Fryd er et kulturelt epicenter, hvor unge talenter blomstrer, hvor alternative stemmer bliver hørt, og hvor venskaber og netværk skabes. At trække stikket på 1000Fryd vil ikke kun lukke et spillested, det vil kvæle et helt fællesskab. Det vil gøre Aalborg fattigere, og det vil sende et signal om, at aktivisme og alternativ kultur ikke har plads i vores samfund.

Lad os hjælpe med at sikre, at 1000Fryd fortsat blomstrer og leverer liv og energi til Aalborgs unge og alternative sjæle. Vi er med jer, 1000Fryd, og vi er klar til at kæmpe for jeres overlevelse.Kommunen må ind i kampen og sørge for at gammelt byggesjusk og negligering af opråb ikke kommer til at kvæle et af de få åndehuller der er tilbage i Nordjylland.

Vær med til at råbe Aalborg kommune op og skriv under på denne underskriftindsamling:https://www.skrivunder.net/bevar_1000fryd